Wandelvakanties aan de Jurassic Coast

De ‘Jurassic Coast’ is een Unesco Werelderfgoed, en strekt ruim 150 kilometer van ‘Old Harry Rocks’ in Dorset tot ‘Orcombe Point’ in Devon. Zowel de kust zelf als het binnenland bieden fantastische wandelmogelijkheden.

Voor wandelaars die dit gebied willen verkennen bieden wij wandelvakanties die geheel zijn georganiseerd rond jouw wensen!

Of je nu een hele week wilt wandelen of slechts een paar dagen, een ‘ervaren’ wandelaar bent of een ‘liefhebber’, wilt overnachten in luxe, of juist liever ‘budget’, wij bieden een vakantie op maat.

De wandelingen zijn hoofdzakelijk gebaseerd op de South West Coast Paths, maar ook wandelingen langs de prachtige East Devon Way of op Dartmoor behoren tot de mogelijkheden.

Je kunt de wandelingen maken vanuit één en dezelfde accommodatie, of we kunnen voor elke nacht een ander logies boeken. Dit laatste biedt uiteraard meer mogelijkheden als je bijvoorbeeld een flink stuk van het kustpad wilt lopen.

Wat we garanderen is dat alle accommodaties voorzien zijn van een gelegenheid om je kleding (en schoenen!) te wassen en drogen, in de buurt is van één of meerdere goede eetgelegenheden, en door ons persoonlijk geinspecteerd. Indien gewenst kun je ook enkele dagen op Mazzard Farm aan je trip toevoegen (maar dit is geen vereiste).

Je bent zelf verantwoordelijk voor de reis naar Devon. Mocht je per vliegtuig (Exeter Airport, zie hier voor vluchten), of trein (vanaf 2016 direct naar London per Eurostar vanaf Brussel, Rotterdam en Amsterdam, vandaar per GWR naar Exeter) reizen, dan verzorgen wij transport vanaf station of luchthaven. Wij raden aan om ‘light’ te reizen, zodat je baggage dagelijks in je rugzak past, maar mocht dat niet lukken, dan is bagagevervoer tussen je verblijfplaatsen mogelijk (tegen een geringe vergoeding).

Omdat ons aanbod zo flexibel is, is het helaas onmogelijk om hier al gedetailleerde prijzen te geven, maar er zijn al Jurassic Coast Wandelvakanties vanaf £75 p.p.p.n. De reizen zijn het gehele jaar beschikbaar; elk seizoen heeft haar eigen charme!

Een mooie, Nederlands ondertitelde 90 seconden clip van dit gebied vind je hier.

Geinteresseerd? Mail ons op info@mazzardfarm.com en we helpen je graag verder.

Klik hier voor meer gedetailleerde informatie over de Jurassic Coast.