Welkom bij Mazzard Farm holiday cottages

Als je je vakantie boekt op Mazzard Farm in Devon ben je niet alleen verzekerd van een heel mooi en comfortabel huisje, maar ook van prachtige voorzieningen en een adembenemende omgeving.

En alle mogelijke adviezen over wat te doen, waar te eten en drinken, en hoe je er voor zorgt dat je tijd op Mazzard Farm echt onvergetelijk is. En mocht je naast Mazzard Farm nog een tweede stekje zoeken ergens dan assisteren wij daar graag bij.

Mazzard Farm is een kleinschalig, prijs-winnend, vakantiepark, zo’n 7 kilometer van de ‘Jurassic Coast’ in Devon, Engeland. U vindt ons net buiten het stadje Ottery St. Mary, 5 kilometer ten noorden van de badplaats Sidmouth. Het oosten van Devon is één van de mooiste vakantieomgevingen in het Verenigd Koninkrijk, en is officieel gekwalificeerd als een ‘Area of Outstanding Natural Beauty‘ (Exceptioneel Mooi Natuurgebied).

De rijtijd naar Mazzard Farm, vanaf Dover/Folkstone of vanaf Harwich is ongeveer 5 uur. We liggen op 15 minuten van de luchthaven van Exeter (met dagelijkse vluchten van/naar Amsterdam).

We hebben zes luxe vakantiewoningen, en samen bieden deze accommodatie voor individuen, families en groepen tot 24 mensen (en, zo nodig, nog een flink aantal extra ledikantjes). Op Mazzard Farm treft u een paradijselijke omgeving, vol schoonheid en rust, wat u volop de gelegenheid geeft uit te rusten, en de batterij weer op te laden. En of u nou lekker wilt ontspannen, of juist wilt inspannen, zoekt naar een plek waar de kinderen veilig kunnen spelen, of gewoon een plek van waaruit u de (directe) omgeving kunt verkennen, Mazzard Farm biedt alles wat u verwacht van een heerlijke vakantie.

De diverse kinderspeelgelegenheden, ons bos en het autovrije karakter van het park maken Mazzard Farm bij uitstek een perfecte kindvriendelijke vakantiebestemming. Elk huisje is uiterst comfortabel en stijlvol ingericht, met hoge kwaliteit bedden, keukens en badkamers als standaard. De huisjes zijn allemaal voorzien van een houtkachel*, HD TV, DVD speler en HiFi set. Draadloos internet is beschikbaar, geheel kosteloos. Enkele huisjes zijn daarnaast voorzien van een afwasmachine, en ‘Medlar’ en ‘Pippin’ Cottages hebben vloerverwarming op de begane grond. (* Bramley cottage heeft een koleneffect kachel)

In tegenstelling tot wat u wellicht gewend bent in vakantieparken in Nederland of België, zijn onze prijzen volledig inclusief, wat o.a. betekent dat u bij aankomst de bedden opgemaakt aantreft, en de heerlijke hand- en baddoeken gereed liggen voor gebruik. Ook WiFi is gratis beschikbaar.

Ten slotte, hoe belangrijk comfort en kwaliteit ook zijn, wij geloven ook zeer nadrukkelijk in het bieden van een warme en persoonlijke service. In het Engels danwel in het Nederlands!

Met vriendelijke groeten, Ruud, Jacqueline, Amber & Jasmijn

Volg je ons op facebook?

PS: als u wilt lezen hoe andere Nederlandse en Belgische gasten Mazzard Farm hebben ervaren, klik dan rechtsonder op de pagina op het Zoover logo.